Geplaatst op zaterdag 02 maart 2024 @ 20:06 , 96 keer bekeken
2 el boter
1 ui
teentje knoflook
200 gr. champignons
4 saucijsjes
400 gr. rijst
klein blikje gepelde tomaten
8 dl bouillon
klein blikje doperwtjes
1 rode paprika
-----------
In de boter de gesnipperde ui goudbruin fruiten, een uitgeknepen teentje knoflook toevoegen, de
schoongemaakte champignons in plakjes gesneden meebakken en het binnenste van de vier saucijsjes kruimig
bakken. De gewassen en uitgelekte rijst toevoegen, even meebakken en vervolgens de tomaten met sap
toevoegen. De tomaten met een houten lepel wat kleiner maken. De bouillon toevoegen, alles al roerende aan
de kook brengen en op een zacht pitje 25 minuten laten koken .In de rijst al omscheppend de uitgelekte
doperwtjes en de in reepjes gesneden paprika opwarmen.
Eventueel nog wat zout en peper toevoegen.
Welkom bij Clubs!
Kijk gerust verder op deze club en doe mee.
Of maak zelf een Clubs account aan: